FBI Conference ble startet i 2014 da Nina Hanssen overtok konferansen "Damefeber" som ble arrangert årlig under Oslo Innovation Week. Hanssen ønsket å gjøre konferansen gründervennlig og ikke minst ønsket hun å skape en nettverksmøteplass for kvinnelige gründere. 

Det finnes mange konferanser for gründere, men ingen som har kun kvinner og kvinners behov som næringsdrivende og gründere som tema. Vi trenger rett og slett en møteplass hvor vi får inspirasjon, motivasjon og treffer hverandre. 

FBI Conference er et sted for kunnskapsdeling, kunnskapspåfyll og nettverksdanning. Vi bestreber oss på å holde en konferanse som engasjerer og inspirerer.

Møt FBI Team

Screenshot 2017-10-17 21.52.37.png

Nina Hanssen f.1967, gründer, forfatter,foreleser, maratonløper og journalist. Bor med familien på Lørenskog.

Nina har gitt ut seks bøker om politikk, psykologi, pusteteknikker og løping. Boka "Flow i hverdagen-navigasjon mellom stress, kaos og kjedsomhet" som også er utgitt på dansk er pensum på mastergrad studiene i Positiv psykologi ved Aarhus universitet i Danmark.

Nina er en populær foredragsholder og er aktiv i International Positive Psychology Association. Hun har holdt over 100 foredrag om flow i Norge og holdt foredrag to ganger på verdenskongressen i PP i USA . I juni 2015 holdt hun foredrag på IPPAs verdenskongress i Orlando om flow og clicking. Driver eget firma under navnet Flowcom.

Daglig leder i Female Business Innovation, og styremedlem siden juli 2014.

 
Screenshot 2017-10-17 21.57.07.png

Gunn Ovesen f.1954, tidligere adm.dir. i Innovasjon Norge 1. januar 2004 - 1 januar 2014.

Innovasjon Norge ble opprettet for å stimulere til nyskaping i næringslivet og er Næringsdepartementets viktigste redskap for en aktiv næringspolitikk.

Tidligere lederjobber i SND (Statens nærings- og distriktsutviklingsfond), Norsk brannvernforening, Storebrand, Vesta og Sør-Troms Elforsyning AS. Ovesen er utdannet sivilingenør i anleggsteknikk.

Opptatt av like rettigheter/muligheter for alle siden hun startet aksjon for å få flere jenter på NTH i 1974

Sept. 2015 : Styreleder i Female Business Innovation Conference.

 
22643347_10154788363541782_959545409_o.jpg

Vigdis Jordal ( f.1960) Foredragsholder, konferansier og lyriker.

Vigdis Jordal er årets konferansier. Vigdis binder innledere og publikum sammen med sin særpregne tilstedeværelse og poetiske formidlingsevne, noe som skaper en ekstra dimensjon på konferansen. «People first» er hennes varemerke både på og utenfor scenen. I tillegg til å ha et levende engasjement, både lokalt og globalt, er hun maratonløper, livsnyter og «ekte globetrotter.»

Vigdis er fra Voss, bor i Bærum og har bakgrunn som farmasøyt og markedssjef med erfaring fra sykehusapotek i Israel og jobb i farmasøytisk industri i USA. Hun er også FBI’s videoreporter. Vigdis driver eget firma under navnet Hjertebank >>

Twitter : @VJordal

 
fullsizeoutput_7faf.jpeg

Monica Øren bor i Tønsberg men er fra Trondheim. Hun er utdannet veileder med tilleggsutdanning i samfunns- og helserelaterte fag og er og regne som en evig student. Hun har hatt flere roller i NAV gjennom en årrekke men har i tillegg tatt steget og startet eget firma i samarbeider med Thor Øistein Eriksen i www.konkretkommunikasjon.no Hun er kommunikasjonsansvarlig for FBI Conference 2019 sammen med Konkret Kommunikasjon

 
Screenshot 2017-10-17 22.03.21.png

Laverne Wyatt f.1980, mangfoldsentreprenør, designer, foredragsholder og digital markedsfører fra Sør-Afrika. Bor i Halden og Oslo.

Laverne har bakgrunn innen design, markedsføring og kreativitet, og har jobbet med dette i Sør-Afrika, Malta, Sverige og Norge de siste 20 årene. Laverne er lidenskapelig opptatt av å gjøre kreativitet og designtenkning mer inkluderende for alle. Med sin mangfoldige erfaringsbakgrunn har hun spesialisert seg i å hjelpe organisasjoner og bedrifter i å kommunisere til målgrupper som i mange tilfeller er underrepresenterte i den norske offentligheten – deriblant kunstnere og gründere med ulike etniske bakgrunner, unge familier og eldre mennesker.

Gjennom selskapet In Living Colour utviklet hun våren 2017 en guide for utenlandske musikere i Norge kalt Music Marketing Method på oppdrag for Global Oslo Music og NOPA. Hun har flere prosjekter fokusert på deling av design kompetansen sin, og driver workshops rundt Norge som hjelper folk å få bedre kontroll av sine egne digitale identitet.

 

MØT FBI-TEAM

MOLDIV-003.jpg
Tone_Sønsterud_-_Arbeiderpartiet.jpg

Tone Sønsterud

«Tone Sønsterud har mer enn 40 års erfaring fra politikk, fagbevegelse og samfunnsliv og har startet konsulentselskapet, God Tone A/S som i all hovedsak skal drive med samfunnskontakt.»