Partnere

Vi har valgt å knytte oss opp imot noen samarbeidspartnere og sponsorer som ønsker å skape og bidra. Og som samtidig står for verdier som vi kan identifisere oss med. Vårt samarbeide er til for å løfte hverandre. I en verden i konstant endring er det behov for bevegelse og smartere løsninger. Løsninger som vil gagne samfunnet og mangfoldet. Det skal skape engasjement og raushet.

Screenshot 2017-10-09 22.47.49.png

Akershus fylkeskommunes arbeid med næringsutvikling har som hovedmål å bidra til at Akershus får et internasjonalt konkurransedyktig næringsliv. Siden 1994 har Akershus fylkeskommune tatt ansvaret for at Akershus har en etablerertjeneste for gründere i alle fylkets regioner, samtidig som fylkeskommunen i samme periode har bidratt med oppstartsstøtte og senere prosjektstøtte til kompetanseutvikling gjennom bedriftskvinnenettverkene i fylket.

 

Screenshot 2017-10-09 22.48.45.png

Oslo kommune g Female Business Innovation Conference har et godt samarbeid også i år, gjennom byrådet i Oslo. I 2016 åpnet ordfører Marianne Borgen konferansen, og også i 2017 vil kommunen være representert under konferansedagen.

 

Innovasjon Norge har som formål å realisere økt verdiskaping i norsk næringsliv. Skal vi lykkes, må bedriftene oppleve at vi er relevante.  Varige konkurransefortrinn skapes når bedriften er økonomisk bærekraftig og samtidig tar ansvar for virksomhetens påvirkning på mennesker, samfunn og miljø.

 
Screenshot 2017-10-09 22.48.58.png

Samfunnssalen Arrangement- og Møtesenter, ligger sentralt i Oslo med korte avstander til offentlig kommunikasjon og parkering. Salen som er på 540 kvm har et historisk preg. Her mingler vi hele dagen onsdag 1. november  Googlemaps

 
Screenshot 2017-10-09 22.49.04.png

Gunnar Kopperud ilbyr bedriftfotografering, eventfotos, kunstfotos og fotokurs. Gunnar kjenner FBI teamet og bidrar til god atmosfære under konferansedagen. Gunnar er kanskje mest kjent for sine kreative blikk, og har lidenskap for natur og mennesker. Gunnar samarbeider også i år med Netta Nyman. Netta har vært med i FBI Conference teamet fra starten, og til daglig jobber hun i oversettelse firmaet Adepto. Hun bistår også med tekster foran årets konferanse.

 
Screenshot 2017-10-09 22.49.13.png

INNOMAG er Norge ledende uavhengige digitale innovasjonsmagasin. Vårt mål er å skape den foretrukne møteplass for norske Changemakers på jakt etter inspirasjon, innovasjon og innsikt. INNOMAG tilbyr nyheter, blogger og originalt innhold og dekker startups, business, trender og mest relevante hendelser.

 
Screenshot 2017-10-09 22.49.19.png

CoachTeam leverer tjenester innenfor ledelse-, medarbeider-, team- og organisasjonsutvikling, endringsarbeid og bedriftskultur. Fokuset er å dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte, slik at vi skaper vekst og utvikling, bedre resultater og realiserer det beste i seg selv. De bistår med utdanningsprogrammer, utviklingsprosesser, kurs, workshops, foredrag, coaching, kartlegging og modellering. De utdanner ledere og coacher etter norske og internasjonale godkjente bransjestandarder, og er i verdenseliten innen  NLP, Neuro-Semantics, Meta-Coaching og The Quantum Leap System.

 
Screenshot 2017-10-09 22.49.26.png

BPW Follo : t internasjonalt nettverk av kvinnelige gründere og profesjonelle forretningskvinner. I den anledning skiftet Follonettverk navn til BPW Follo.

 
Screenshot 2017-10-09 22.49.33.png

Kvinner i Business : Nettverkets formål er å gi medlemmene inspirasjon, forretningsmuligheter, profesjonell støtte og kompetanse til å utvikle seg og virksomheten. Nettverket omfatter kvinner som driver eller ønsker å starte egen virksomhet og kvinnelige ledere i næringslivet.

 
Screenshot 2017-10-09 22.49.43.png

Gründerlycke holder til i i Aurskog-Hølan. De er en del av et kvinnelig gründernettverk for alle på Romerike. De har medlemstreff hver 6.uke på kveldstid, lunchmøter eller kurskvelder hvor likesinnede møtes og stemningen er alltid på topp! Jobber du alene - er det noen ganger inspirerende og fint å diskutere utfordringer med andre i samme situasjon. Velkommen inn >>

 
Screenshot 2017-10-09 22.49.51.png

Juan Per Lund Serrano har siden 2004 innført spanske smaker til Norge. Serrano´s Bodega ønsker å kunne tilby folk en liten matbit i en uformell atmosfære enten de er på farten eller vil ta med hjem til en lystig fest. I dag leverer vi skinke til restauranter, bedrifter og har et eget utsalgssted for privatkunder på Alna Senter.

 
Screenshot 2017-10-09 22.49.57.png

Mari Kristine Lillestølen driver firma myke mule. Hun er utdannet helsesøster, men hoppet av 8 til 4 jobben i 2012 og startet nettbutikk med inspirerende smykker. Mari er en energisk og livsglad dame som ALDRI har angret på at hun valgte bort A4-tilværelsen.. Myke Mule butikken >>

 
Screenshot 2017-10-09 22.50.03.png

FayHouse Fashion produserer og leverer klær fra Norge, Berlin og New York. De har også sin egen undertøysavdeling med hold-in undertøy og bikinier. Butikken har en underliggende New York suburbia atmosfære, med en tanke industriell retro kjeller-følelse. Slik som du finner i butikkene i Tribeca og i Prince Street i the Big Apple... Om du har vært der. Butikken drives av fagerike Fay Skandsen som også holder Gudinneweekender. Fay var også vinner av FBIs første gründerpris i 2015. 

 
Screenshot 2017-10-09 22.50.08.png

Tone Lise Forbergskog begynte å file negler allerede i 10-årsalderen, men gikk ikke rundt og drømte om å bli negledesigner. Hun vurderte mange yrkesgrupper, bl.a. hudpleier, før valget ble negleteknikker. Som 18 åring ville Tone Lise prøve lykken i USA i 1986. Da Tone Lise begynte på negledesignskole i Los Angeles i 1987, sov hun med neglesakene ved siden av seg fra første skoledag. To år senere tok hun turen hjem, og startet neglesalong i Oslo. Stor etterspørsel fra kundene gjorde at hun satt opp kurs. Som 24 åring startet hun Tone Lise Akademiet, som utdanner folk i negledesign, manikyr og pedikyr. Tone Lise akademiet >>

 
Screenshot 2017-10-09 22.50.15.png

IndiSpice er en Indisk restaurant som serverer autentiske Indiske retter. Både smak og styrke vil alltid være lik det man opplever på de beste restauranter i nord India. Du vil få oppleve det beste fra ett kjøkken som har tradisjoner som er tusener av år gamle. Her kan du velge blant mange Curry og Tandoori retter både vegetar eller tilberedt med kylling, lam eller sjømat. Tandoori rettene og Nanbrødene blir tilberedt i tradisjonelle Tandoor som hver dag blir varmet opp med grillkull.

 

Lørenskog hus er et kommunalt kulturhus med 15.000m2 fordelt over 8 etasjer, tegnet av Jon Flatebø fra arkitektbyrået L2. Huset åpnet 30. april 2011.

 
Screenshot 2017-10-09 22.50.29.png

Bollywood Festival is Norway's biggest Bollywood festival since 2003. The Festival is a nonprofit organization devoted to a greater appreciation of Indian cinema and culture by showcasing films, supporting emerging filmmakers, recognizing the leadership of entertainment industry performers and business executives, and promoting the diverse perspectives of the Indian diaspora. By bringing the best of Indian cinema to Norway, Bollywood Festival Norway presents the city and the film industry with a singular platform that fosters creative and technical talent.

 
Screenshot 2017-10-09 22.50.34.png

Laverne Wyatt's focus is on reflecting the diversity of Norway by helping people with from diverse backgrounds be more visible in online media. Through her company In Living Colour AS - she teaches digital design to people who don't consider themselves designers, making professional self promotion more possible for those with big ideas and small budgets. She is from South Africa and has lived and worked in Malta and Oslo. She runs workshops in English or Norwegian and has in all 3 countries she worked with graphic design, fashion design, teaching, event organising, branding and generally helping international brands, small businesses and the non-profit, cultural and musical sectors.

 

Tusen takk til alle sponsorer, samarbeidspartnere og partnere for at dere gjør det mulig å arrangere årets FBI konferanse.

i minner om at det fortsatt er mulig å bestille stand

- Det kan du Gjøre HEr >>